Næringsparken

På Singsås i trivelige naturomgivelser ligger Singsås Næringspark – et naturlig samlingspunkt for det lokale næringsliv. Vi tilbyr fleksible løsninger og gunstige priser slik at bedriften får gode vekstvilkår. Dét kaller vi grobunn for suksess.

Vi tilbyr lokaler med attraktive fasiliteter – stort spiserom, møterom og fellesareal. Med eget treningsrom, dusj og solarium, har man også muligheten for å holde seg i god form for å møte arbeidsdagen med et smil.

Kontor og fellesareal

Vi har tilsammen 600 m² kontor- og fellesareal med en trivelig atmosfære. Et rommelig spiserom, møterom og fellesarealer som gir litt armslag og bevegelsesfrihet. Leietakerne i dag representerer et mangfold av næringsvirksomhet.

Det er nå ledig kontorareal på 70 m². Vi er fleksible og tilbyr leietaker å selv bestemme inndeling av arealet. Ta kontakt med oss for visning.

Industri og verksted NB! Ingen ledige lokaler for tiden

Singsås Næringspark har hele 3000 m² for industri- og verkstedvirksomhet. Lokalene er opprinnelig bygd for denne type virksomhet og er derfor meget velegnet for bedrifter innen industri, verksted og produksjon.

Vi har nå 1000 m² ledig for leie. Med fleksible løsninger og gunstige priser er det store muligheter. Ta kontakt med oss for visning og mer informasjon.

Varmlager

Singsås Næringspark kan som en av få i regionen tilby varmlager. Dette er et lagerhotell for store og små partier og holder en jevn og god tempratur året rundt.
Ta kontakt med oss for mer informasjon.